Acırlı Çok Programlı Anadolu Lisesi


Vizyon: Vatanını ve milletini seven, araştıran, sorgulayan, çözümleyen, öğrenmeyi öğrenen, bilgisini yenileyen öğretmenler ve yenilikçi, değişimci, ekip çalışması yapabilen, katılımcı anlayışa sahip yöneticilerle, kendine güvenen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, çağın gerektirdiği teknolojiye ayak uydurabilen, milli ve manevi değerlere sahip, hoşgörülü, kendini sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, etkili ve nitelikli, ülke sanayisine yön verebilecek bilgi ve beceriyi kazanmış, Atatürk ve ilkelerini benimsemiş, çağdaş, demokratik ve laik, kalifiye insan gücünün ülke ekonomisinin gelişmesindeki önemini kavramış, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; ilgi, istek ve yeteneklerini dikkate alarak eğitilmelerini ve öğrenmelerini, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri ve özellikleri kazanmalarını sağlamak. Teknolojik gelişmeleri izleyip kullanabilmelerini, mesleki ve teknik eğitimin önemini kavramalarını, toplumsal hayatın gerektirdiği bilgi ve görgüye sahip olmalarını, çevresiyle olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını; çok yönlü, eleştirilere açık, yaratıcı, yapıcı, milli ve manevi değerlere saygılı, mantıklı düşünebilme becerisini kazanmış bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.10 - 15.30
Isınma: Kalorifer Merkezi Sistem
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca- Arapça
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: erasmus+ k101 proje etkinliği
Diğer Hususlar: Okulumuz Çok Programlı Anadolu Lisesidir Aynı zamanda MAÖL kapsamımda eğitim verilmektedir. Bunun yanında Mesleki Eğitim Merkezi olarak da hizmet vermektedir.

Telefon - 05052922820

Belgegeçer - (505) 292 2820

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://acirlicpl.meb.k12.tr

Adres - BAĞLAR MAH. MARDİN ÇEVRE YOLU YAĞMUR APT. KAT1 NO4 MİDYAT MARDİN

Öğretmen :12
Öğrenci :99
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :Tam Gün Örgün Karma eğitim

Yerleşim Yeri - Acırlı Mahallesi Okullar Caddesi Acırlı / Midyat / MARDİN

Adres - BAĞLAR MAH. MARDİN ÇEVRE YOLU YAĞMUR APT. KAT1 NO4 MİDYAT MARDİN

Ulaşım Öğretmen ve öğrencilerimiz Midyat Estel Merkezinden servis kullanmaktadır. Her bir saatte Estel otagarından Acırlı´ya dolmuş bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin İL MERKEZİNE UZAKLIK 60 km. Midyat İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 5 km.